ego.gif (4217 bytes)
"Vem är duuu, vem är jaaag, lääävande charader"  ...många frågor, några svar
Eh ja, vem är jag egentligen? Usch, nu blev det helt plötsligt kämpigt att få ihop denna sida som ju borde vara given och klar. Men i dessa tider då man har tagit studenten, slutat på sitt sommarjobb och inte riktigt fått tummen ur vad det gäller de storslagna planerna á la sabbatsåret, börjar man grubbla och fundera. Vad vill jag med mitt liv? Och så då lite Vem är jag egentligen? Ja usch, sådana dära alldeles för tunga frågor för en sådan här sida helt enkelt! Äh vi simmar upp till ytan och tar den traditionella storyn...
Det var en gång en flicka som hette Emma Elisabeth Svensson. Denna lilla tös såg dagens ljus den 21:e Juli 1980. Sakta men säkert blev den lilla flickan större och kämpade sig igenom både dagmamma med farlig make (nej inga pedofil-fasoner) och goda pannkakor, dagis med krig i kuddrummet, färgpennor och lite mögel, lekis utan framtänder med Lina i kilt, lågstadium med blockflöjt, pussleken och "pojken och tigern", mellanstadium med trumpet, disko, Jenka-tuggummi och levis-jeans, högstadium med elgitarr, tjejträffar och häxblanding, gymnasium med cp-fysik, fäztkåmmitä, högskoleprov, bumbibjörn-teknologilärare och studentfester.

Mitt bland cp-fysiken och festandet försvann Emma Elisabeth Svensson och istället finns det nu en Emma Elisabeth Kellkvist. Inget sjukt infall som resulterat i bröllop som ligger bakom utan mammas gamla flicknamn som fick rycka in när det gick upp för Emma Svensson att det fanns en sisådär 39172 till med exakt samma för- och efternamn.
För övrigt är Emma intresserad av musik, kläder, tv, fest, lära sig att göra hemsidor (hrm host), försova sig, Mattias, var baren ligger, mobil text-meddelanden, resa m.m.
Och förhoppningsvis lever Emmie lycklig i alla sina dagar...